Το Ι.ΙΕΚ New York ανακοινώνει και επίσημα την επέκταση των δομών του μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Οι νέες σύγχρονες δομές του Ι.ΙΕΚ New York επιτρέπουν στους σπουδαστές του την εύκολη πρόσβαση καθώς είναι 1’, ναι μόλις 1 λεπτό, από τη στάση Μετρό του Αγ. Ιωάννη.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος New York College, πάντα κοντά στους σπουδαστές του, αναγνώρισε την ανάγκη τους για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στη σχολή τους.

Οι δομές του εκπαιδευτικού ομίλου, το υπέροχο συγκρότημα νεοκλασικών κτιρίων στην οδό Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα και το υπερσύγχρονο κτίριο στην οδό Θεσσαλονίκης 286 στην Καλλιθέα, καλύπτουν πλέον μόνο μέρος των αναγκών μας.

Ήταν φυσικό επακόλουθο η αναζήτηση νέων δομών που να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει ο εκπαιδευτικός όμιλος New York.

Το άνοιγμα της νέας δομής του Ι.ΙΕΚ ΝΥ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κασομούλη 108 δίπλα στο μετρό Αγ. Ιωάννη, ικανοποιεί 2 ανάγκες.

Από την μία υποστηρίζει τον ταχέως αναπτυσσόμενο «στόλο σπουδαστών» του με περισσότερες αίθουσες και από την άλλη καλύπτει το ενδιαφέρον πρόσβασης σπουδαστών από μεγαλύτερη γεωγραφική έκταση.

3 δομές στην Αθήνα εξυπηρετούν τις γραμμές Μετρό και ΗΣΑΠ, εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή Αθηνών και προαστίων και εξυπηρετούν όλους τους σπουδαστές μας!

  • Αμαλίας 38 Σύνταγμα: Μπλε γραμμή
  • Θεσσαλονίκης 286 Καλλιθέα: Πράσινη γραμμή
  • Κασομούλη 108 Αθήνα: Κόκκινη γραμμή

Σας περιμένουμε, γιατί στο Ι.IEK NY τα όνειρα σας πραγματοποιούνται!

Όπως αναφέρει η Διευθύντρια Ι.ΙΕΚ New York Παυλάκου Ευγενία «Είναι χαρά και τιμής μας να σας υποδεχτούμε και στην νέα μας διεύθυνση. Αίθουσες, φωτεινές, ευρύχωρες, εξοπλισμένες με σύγχρονο εξοπλισμό και επανδρωμένες με φιλικό, άριστα εκπαιδευμένο  προσωπικό, είναι έτοιμες και σας περιμένουν για ένα δημιουργικό και ευχάριστο σπουδαστικό έτος»!

Οι σπουδαστές και οι συνεργάτες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το Ι.ΙΕΚ ΝΥ μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπό μας ieknewyork.gr.