Ξεκινά ο 6oς κύκλος Certificate in Digital Marketing με διεθνή πιστοποίηση OMCATM

Εξασφαλίστε συνολικά 135+ ώρες εκπαίδευσης από την Ελληνοαμερικανική Ένωση


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
14:53
27/03/2017
Ξεκινά ο 6oς κύκλος Certificate in Digital Marketing με διεθνή πιστοποίηση OMCATM
loading

Αποκτήστε γνώσεις και δεξιότητες στο digital marketing.  Μάθετε πώς να προωθήσετε online την επιχείρησή σας. Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας από 3 ανεξάρτητους φορείς εκπαίδευσης και πιστοποίησης, την Ελληνοαμερικανική Ένωση, την Market Motive® και την OMCP®.

Το Certificate in Digital Marketing είναι το πληρέστερο digital marketing πρόγραμμα της αγοράς διότι σας προσφέρει 135+ ώρες εκπαίδευσης: 110 ώρες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και  25+ ώρες με το elearning μάθημα OMCA Foundations, και σας προετοιμάζει για την διεθνή επαγγελματική πιστοποίηση OMCATM.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες από διακεκριμένα digital agencies και digital media, ενώ στο elearning OMCA Foundation Course διδάσκουν διεθνώς αναγνωρισμένοι και πρωτοπόροι digital marketers.

Το πρόγραμμα σας αφορά αν είστε: εργαζόμενοι στο χώρο του του Marketing, Επικοινωνίας, Πωλήσεων, ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων -  νέοι επιχειρηματίες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις και την προβολή τη επιχείρησής τους στο διαδίκτυο - επιχειρηματίες που χρειάζονται να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες digital marketing που λαμβάνουν από τρίτους, απόφοιτοι σχολών ΑΕΙ-ΤΕΙ, Marketing - Διοίκησης - Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων-Πληροφορικής με κατεύθυνση σε marketing, πωλήσεις, επικοινωνία.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από 24/4/2017 έως 7/7/2017, 19.00-22.00, Δευτ-Τετ-Παρ., στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι.

Προνομιακή Τιμή συμμετοχής: 950 ευρώ για εγγραφές μέχρι τις 24/3.

Πληροφορίες/εγγραφές

Ελληνοαμερικανική Ένωση,

210-3680907, digital.hau.gr, [email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει