Το καλοκαίρι είναι εδώ και όσοι είμαστε ακόμη στην πόλη το μόνο που σκεφτόμαστε είναι τη μέρα που θα πάρουμε την άδεια. Έτσι, παράλληλα με το excel και το word στη δουλειά, έχουμε ανοιχτά και κάνα δύο tabs με ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Και αν προβληματίζεσαι για τα έξοδα, τότε σου έχουμε απίστευτα νέα, καθώς μπορείς να προχωρήσεις άμεσα με τα σχέδια των διακοπών σου χωρίς προβληματισμούς, αφού το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας σου προσφέρει απίστευτες εκπτώσεις!

Πιο συγκεκριμένα, έως και τον Αύγουστο, το go4more προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα καλύψουν τις καλοκαιρινές σου ανάγκες και θα κάνουν τις ημέρες σου ακόμα πιο ευχάριστες!

Τα δύο πιο βασικά πράγματα που χρειάζεται να προγραμματίσεις για ανέμελες διακοπές είναι η διαμονή και η μετακίνηση σου. Έτσι, με το πρόγραμμα επιβραβεύσεων μπορείς να επιλέξεις το κατάλυμα της επιλογής σου από 3 έως και 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.

Όσον αφορά τη μετακίνηση σου έχεις δύο επιλογές, είτε να κερδίσεις 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την AVIS από 21/6 έως και 31/7, είτε να κερδίσεις 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους βάζοντας καύσιμα Shell, όλο τον Ιούλιου από Παρασκευή έως και Κυριακή.

Και οι επιβραβεύσεις δεν τελειώνουν εδώ. Διακοπές χωρίς στρώματα, μπάλες και τα υπόλοιπα απαραίτητα παιχνίδια δε γίνεται! Αγόρασε τα λοιπόν στα παιχνιδάδικα Μουστάκας από 20 Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου με κέρδος σε go4more πόντους 10% με χρήση πιστωτικής και 35% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στην αιώρα ή σε κάποια ξαπλώστρα διαβάζοντας κάτι ξεχωριστό, μπορούν να επισκεφθούν το eshop του Μορφωτικού Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ από 1 έως και 15 Ιουλίου και να έχουν κέρδος 20% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Τέλος, για αυτούς που θέλουν να είναι όσο πιο μοδάτοι γίνεται στις διακοπές τους, θα βρουν εντυπωσιακά γυαλιά στα καταστήματα οπτικών MarkAalen κερδίζοντας το 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου. Ενώ, για αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς αγοράζουμε από τα καταστήματα FreshLine με κέρδος 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 15 Ιουλίου. 

Ξεκίνα λοιπόν τον προγραμματισμό των διακοπών σου και επιβραβεύσου γι αυτό για ακόμη πιο όμορφες και χαλαρές διακοπές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr