Η φιλοσοφία και η δέσμευση για παροχήποιοτικών προϊόντων στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς κυριαρχεί στο DNA του επιχειρηματικού μοντέλου της Lidl Ελλάς. Με πρωταρχικό της μέλημα τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας, κάνει ένα επιπλέον βήμα προχωρώντας, όχι μόνο σε εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και σε μόνιμα χαμηλές τιμές σε περισσότερα από 160 προϊόντα

Αξιοποιώντας τη διαπραγματευτική δύναμη του δικτύου της, εξασφαλίζει σε συνεργασία με τους προμηθευτές της, για ακόμη μία φορά τις πιο συμφέρουσες τιμές στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της, επιτυγχάνοντας μείωση έως 35% σε επιλεγμένα προϊόντα

Μέσα από μία προσεκτικά επιλεγμένη και υπεύθυνη γκάμα προϊόντων, στόχος της Lidl Ελλάς είναι να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά. 

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές στο σύνολο της εφοδιαστικής της αλυσίδας, η Lidl Ελλάς μένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει γεμάτο καρότσι… αλλά και γεμάτο πορτοφόλι. Σύμφωνα με έρευνες που εκπονεί εσωτερικά και σε τακτική βάση σε πάνω από 200 προϊόντα βασικής ανάγκης, προκύπτει πώς η Lidl Ελλάς είναι τουλάχιστον 10% φθηνότερη σε σχέση με τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ.

Η Lidl Ελλάς είναι η μοναδική αλυσίδα που προβαίνει και σε δυνατές προσφορές στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ οι πελάτες επωφελούνται καθημερινά από τις πολυάριθμες επιπρόσθετες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που είναι διαθέσιμα μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση. 

Οι καταναλωτές μπορούν να βασίζονται στην εταιρεία ότι θα προσφέρει πάντα την βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής στο σύνολο της γκάμας της με στόχο να παραμένει η πιο ανταγωνιστική της αγοράς κάθε εβδομάδα.