Διάρρηξη στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/04) ενώ το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας το οποίο διέρρευσε προκαλεί ανατριχίλα σε όποιον το έχει δει. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κραυγή που έβγαλε η οικιακή βοηθός του επιχειρηματία όταν αντίκρισε μπροστά της τους διαρρήκτες.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την αγαπημένη του, Κατερίνα Δαλάκα κατά την επιστροφή τους από τη Μύκονο που είχαν πάει προκειμένου να περάσουν τις Πασχαλινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο διαρρήκτης έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί του ρολόγια μεγάλης αξίας.

«Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι. Καλά δεν μπορεί να είναι. Πάω να δω πρώτα απ’ όλα πως είναι η κοπέλα μετά από το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης είναι αυτό, ο τρόμος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά του έναν κλέφτη μες στο σπίτι. Τα πράγματα αγοράζονται» ανέφερε ο Δημήτρης Φιντιρίκος και πρόσθεσε: «Άκουσε τον θόρυβο η κοπέλα, ανέβηκε πάνω, πάτησε αυτές τις κραυγές και αυτός έφυγε γρήγορα από το σπίτι».

Σε άλλο σημείο, ο επιχειρηματίας σημείωσε: «Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι σου, στο δωμάτιό σου, όταν εσύ λείπεις, και να ακούς την κοπέλα που έχεις σπίτι να είναι σε αυτή την κατάσταση. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δαλάκα αρκέστηκε να δηλώσει: «Το Πάσχα περάσαμε καλά αλλά κατέληξε άσχημα».