Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο σπίτι του στη Βούλα και αποτυπώνει τη στιγμή της διάρρηξης, όταν μπήκαν ληστές και αντίκρισαν την οικιακή βοηθό του.

Αρχικά, έκανε ένα story στο Instagram, όπου έγραψε το εξής:

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς, αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών».

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του, όπου δεν φαίνονται οι ληστές, όμως ακούγονται οι κραυγές της οικιακής βοηθού όταν τους αντικρίζει.

Μάλιστα, η λεζάντα που ακολουθεί το βίντεο, αναφέρει το εξής:

«Απλά ακούστε τον ήχο για να καταλάβετε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν σημασία αλλά το σοκ των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τους ληστές. Είναι πραγματικά σοκαριστικό ντροπή στην κοινωνία μας».