Τον σύζυγό της έχασε το 2008 η κ. Κωνσταντίνα όταν η νταλίκα που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρένο που πήγαινε από τη Λάρισα στο Βόλο. Όπως κατήγγειλε, μετά από έναν δικαστικό κυκεώνα, η Hellenic Train της ζητάει να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει ως αποζημίωση, περίπου 350.000 ευρώ.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, δεν υπήρχαν ούτε φωτεινοί σηματοδότες, ούτε μπάρες. Σύμφωνα με το εξώδικο που έστειλε η Hellenic Train το 2022 στην κ. Κωνσταντίνα αναφερόταν ότι την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ κι όχι η εταιρεία τους. Έτσι της ζητάει πίσω τα χρήματα που της έχουν καταβάλει.

«Είναι τραγικά. Τραγικό είναι και το μετά. Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο κι έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και -θεωρητικά- καταβλήθηκαν όλα τα ποσά. Βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρσι τον Οκτώβριο. Και μου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό,τι έχει καταβάλλει γιατί φταίει ο ΟΣΕ. Είχαν δικαίωμα να κάνουν αίτηση αναίρεσης και από εκεί ξεκίνησε ένας νέος κύκλος, που ποιος ξέρει πόσο θα πάρει» είπε στο Mega, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

«Έχει 40 αφύλακτες διαβάσεις η διαδρομή Λάρισας – Βόλου. Δεν είναι αγροτόδρομος» ανέφερε. Μετά τον σύζυγό της, όπως είπε, έχασαν την ζωή τους ένας Βούλγαρος και ο άνδρας μιας ειρηνοδίκης απότο Βόλο