Πότε ήταν η τελευταία φορά που πλήρωσες κάτι με μετρητά;

Προσωπικά, οι μέρες που κουβαλούσα πορτοφόλι, μετρούσα ψιλά και περίμενα τα ρέστα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Από τότε που απέκτησα χρεωστική κάρτα, όλες μου οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Και για όσους είναι της άποψης ότι με τις κάρτες χάνεις τον μπούσουλα και δεν ξέρεις τι ξοδεύεις, οι αναλυτικές αποδείξεις που λαμβάνω στο κινητό μου διαφωνούν κάθετα. Παράλληλα, σε αντίθεση με τις πιστωτικές δεν μπορείς να χρεωθείς παραπάνω ποσά απ’ όσα βρίσκονται στον εκάστοτε λογαριασμό.

Με αυτά και με εκείνα, έχω γίνει μεγάλος οπαδός της χρεωστικής μου κάρτας σε βαθμό που “ξινίζω” όταν δεν μπορώ να διεκπεραιώσω κάποια συναλλαγή με αυτήν. Για παράδειγμα η αδυναμία πληρωμής με χρεωστική όταν πρόκειται για πληρωμή με δόσεις είναι ιδιαίτερα ενοχλητική. Πρόσφατα είχα αυτή τη δυσκολία και με τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μου…

Ωστόσο, υπάρχει μία ασφαλιστική εταιρεία που όχι μόνο συμμερίζεται τον πόνο μου, αλλά προσπαθεί συνεχώς να συμβαδίζει με τις ανάγκες μου και να μου προσφέρει όλα όσα χρειάζομαι για την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου.

Ο λόγος για την Hellas Direct που προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής της ασφάλειας σε δόσεις με χρεωστική κάρτα!

Αν είσαι σαν και μένα και δεν έχεις πιστωτική ή απλά δεν θέλεις να τη χρεώσεις, μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις την ασφάλειά σου σε δόσεις με τη χρεωστική σου. Πρόκειται για μία καινοτομία που δεν προσφέρεται πουθενά αλλού, παρά μόνο από την Hellas Direct.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ως τρόπο πληρωμής τις δόσεις με χρεωστική. Έπειτα, πληρώνεις με την αγορά του συμβολαίου την πρώτη δόση και λαμβάνεις αναλυτικό πλάνο για το επόμενο 12μηνο με όλες τις ημερομηνίες πληρωμής και ανανέωσης του κάθε συμβολαίου. 

Με αυτόν τον τρόπο έχεις τη συμφέρουσα τιμή του ετήσιου συμβολαίου – όφελος έως 40% σε σχέση με μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια – και ταυτόχρονα την ευελιξία της πληρωμής με τον μήνα. 

Φυσικά, επιλέγοντας την Hellas Direct απολαμβάνεις το προνόμιο να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου σε μία ασφαλιστική η οποία έμπρακτα αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκεί για σένα!

Εξόφλησε και εσύ την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου χωρίς δάνειο και χωρίς δεσμεύσεις. Μόνο με τη χρεωστική σου, μόνο στην Hellas Direct.