Στο Α’ Νεκροταφείο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (18/09), σε ηλικία 82 ετών. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών είναι και ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος και στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, η φίλη της Ντόρα Δούμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων και η ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη για το θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού. Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες, είπε πως επιθυμεί και αυτή να αποτεφρωθεί.

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι από τη Μάρθα Καραγιάννη. Όνειρα, κάναμε όνειρα μαζί. Καθόμασταν τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε όμως, με γέλασε γιατί έφυγε μόνη» είπε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πότε ήταν η τελευταία φορά που συναντήθηκαν είπε: Δεν μπορούσε να μου μιλήσει κανονικά. Ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη, χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι» σημείωσε.

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που την ένωνε με τη Μάρθα Καραγιάννη ανέφερε: «Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες, εγώ δούλευα στα κέντρα και ξενυχτούσα, δεν μπορούσα να γυρίσω τόσες (ταινίες) αλλά συναντηθήκαμε με τη Μάρθα, αγαπιόμασταν. Να με περιμένει…» είπε.

Αναφορικά με την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί η κυρία Σαμπουτζάκη ανέφερε« Αυτό το έκανα σχέδιο και για μένα. Όταν κάποια στιγμή φύγω, να με πετάξουν στη θάλασσα στη Κινέτα» είπε.

Μάρθα Καραγιάννη: Οικογένεια και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο