Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα δυτικά και νότια. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά, ο καιρός σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με το meteo.gr:

σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Κατά τόπους και κατά περιόδους οι νεφώσεις θα πυκνώνουν με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές πολύ τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 25, στην Ήπειρο από 9 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 14 έως 28-29 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.