Ο πατέρας του 17χρονου διανομέα που σκοτώθηκε τον Ωρωπό μίλησε για το τραγικό περιστατικό και «λύγισε» για την απώλεια του γιου του, ενώ ξέσπασε για τον οδηγό που πήρε την ζωή του παιδιού του στην άσφαλτο.

«Μου πήρε το παιδί… Αυτό τίποτε άλλο. Το παιδί μου δεν ξαναγυρνά πίσω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News, προσθέτοντας πως «ό,τι και να λέω, ό,τι και να κάνω, η Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι να μένουν έξω».

«Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος», είπε για τον γιο του, που εργαζόταν ως ντελιβεράς και η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ από το αντίθετο ρεύμα.

Επίσης, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει αλκοόλ, εγκατέλειψε τον άτυχο νεαρό αβοήθητο στον τόπο του δυστυχήματος. «Τον τράκαρε και έφυγε. Τον εγκατέλειψε».

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε. Το πρωί όμως, που ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ο ίδιος ανακάλεσε και εμφανίστηκε τελικά ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα.