Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας για τον 41χρονο που σκοτώθηκε σε έκρηξη που σημειώθηκε την Κυριακή σε επιχείρηση στην περιοχή του Καναλλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, ο άτυχος 41χρονος είχε δεχθεί πρόταση για άλλη εργασία στην Πρέβεζα, προκειμένου να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και τα τρία μικρά παιδιά του.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από επιχειρηματία, ο οποίος μαθαίνοντας το τραγικό περιστατικό επικοινώνησε με το τοπικό σάιτ: «Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του» λέει ο επιχειρηματίας.

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα στη μονάδα εκτροφής ψαριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, στη μονάδα δούλευε εξωτερικό συνεργείο. Την ώρα του δυστυχήματος γινόταν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε σωλήνες στους οποίους εκτιμάται ότι είχε μείνει ποσότητα οξυγόνου.

Από τις εργασίες αυτές και το οξυγόνο που υπήρχε προκλήθηκε η έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε έναν 49χρονο και έναν 41χρονο.

Ο τρίτος εργαζόμενος που τραυματίστηκε μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.