Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Από χθες (24/8) είναι σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τους κεραυνούς και το χαλάζι.

Σύμφωνα με το meteo αυτή τη στιγμή πέφτει καταρρακτώδης βροχή στην Πάτρα. Βρέχει επίσης στο Ρίο, τη Λευκάδα, την Πρέβεζα, ενώ ισχυρή είναι η βροχή σε Κορδελιό και Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ αφορά:

  • Για τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) από το βράδυ της Τετάρτης έως τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη.
  • Για την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης) από το βράδυ της Τετάρτης έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.
  • Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας) από το βράδυ της Τετάρτης έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης