Δύο εφοριακοί που πήγαν για έλεγχο σε εστιατόριο στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις, αλλά η κατάσταση ξέφυγε με τον μαγαζάτορα να επιτίθεται στους υπαλλήλους της εφορίας σύμφωνα με τοπικό Μέσο.

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες επικαλείται το efimeridakefalonia.gr, αναφέροντας ότι οι εφοριακοί που δεν ανήκουν στην υπηρεσία της Κεφαλονιάς (ένας άνδρας και μια γυναίκα) πήγαν για έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στο Αργοστόλι.

Την ώρα του φαγητού φαίνεται ότι διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις του καταστήματος (άκοπες αποδείξεις) και στη συνέχεια ζήτησαν το λόγο από τον υπεύθυνο του μαγαζιού.

Στην αρχή φάνηκε να υπάρχει συνεργασία, όμως λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά και όλοι οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν εκτός καταστήματος να έρχονται στα χέρια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η γυναίκα εφοριακός βρέθηκε χτυπημένη και κατέληξε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για νοσηλεία.

Λίγα λεπτά μετά το συμβάν επενέβη η Αστυνομία και σχημάτισε δικογραφία κατά του ανθρώπου που φάνηκε να χτύπησε την γυναίκα και ενός συνεργού του.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, υποβλήθηκαν μηνύσεις από τις δύο πλευρές (εφοριακοί και κατάστημα) και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.