Κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν φέρει οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν στη Χαλκιδική, ο οποίος παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, ενώ κολυμπούσε στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι.

«Σήμερα κλείσαμε 20 ημέρες από τότε που χάθηκε ο Μάρτιν και δεν έχουμε σταματήσει λεπτό να ασχολούμαστε με αυτή την υπόθεση. Ωστόσο, θεωρήσαμε σωστό για τις επόμενες μέρες να επιστρέψουμε στις βάσεις μας, να φτιάξουμε τον εξοπλισμό μας, να ξεκουραστούν οι εθελοντές μας και να επιστρέψουμε όλοι και πάλι δριμύτεροι» ανέφερε στο GRTimes ο πρόεδρος της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμμος.

Συμπλήρωσε πως το Σωματείο δεν θα αφήσει μόνους ούτε τη μητέρα του Μάρτιν κ. Λυδία, ούτε τον αδερφό του Γκόραν και πως μοναδικός στόχος των εθελοντών είναι να βρεθεί ο 31χρονος.

«Έχουμε “σηκώσει” γη, θάλασσα και ουρανό με ότι μέσα διαθέτουμε εμείς και οι κρατικοί φορείς που συμμετείχαν στις έρευνες. Δυστυχώς, η θάλασσα δεν μας “έκανε” τη χάρη, ώστε να βρούμε επιτέλους τον Μάρτιν. Ωστόσο, οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πάλι το επόμενο διάστημα, μέχρι να βρεθεί το παιδί» ανέφερε.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε βρεθεί ένα μαγιό που εικάζεται ότι είναι του 31χρονου. Τότε ο κ. Ράμμος είχε πει: «Μας έστειλαν μία φωτογραφία το πρωί με ένα μαγιό ανάμεσα σε φύκια στην Κατερίνη, ωστόσο ο πολίτης που το απαθανάτισε, δεν το μάζεψε και έτσι δεν μπορούμε να το δείξουμε στην οικογένεια. Ωστόσο, το είδαν και επειδή στη φωτογραφία φαίνεται από την ανάποδη πλευρά, μας είπαν ότι πιστεύουν πως μοιάζει με το μαγιό του Μάρτιν.