Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη ξέσπασαν μιλώντας για τον αν υπάρχει δικαιοσύνη, τι είναι δίκαιο και αν ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τοποθετηθούν και δημόσια είναι η Έλενα Χριστοπούλου η οποία παρακολουθώντας στο διαδίκτυο τις αντιδράσεις περί Δικαιοσύνης, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση ηθοποιού έκανε το δικό της σχόλιο.

Αυτή την φορά η Έλενα Χριστοπούλου δημοσίευσε ένα Instagram story με το οποίο θέλησε να δώσει τροφή για σκέψεις στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Εγώ λέω να κοιτάξουμε δίπλα μας τι και ποιους υποστηρίζουμε, τι δικαιολογούμε, τι φοβόμαστε… τι είδους συμπεριφορές ανεχόμαστε. Τα ψέματα που καλύπτουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη manager σχολιάζοντας το θέμα κάπως πιο συμβουλευτικά και αινιγματικά.

«Καταπέλτης» ο Μάριος Αθανασίου: Από εδώ και πέρα δεν θα λέμε σκέτο Λιγνάδης, αλλά «βιαστής Αvηλiκωv»

Στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε και ο Μάριος Αθανασίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5».

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε τον θυμό του, ωστόσο δήλωσε πως μέσα σε όλο αυτό υπάρχει κάτι σημαντικό το οποίο αξίζει να κρατήσουμε: «υπάρχει ενοχή και καταδίκη, όταν θα αναφέρονται στον Λιγνάδη θα λένε βιαστής ανηλίκων», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου

«Ήταν περίεργη η απόφαση του δικαστηρίου για τον Λιγνάδη. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της αναστολής – αν και δεν είμαι νομικός», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Παρά τη ντροπή, τον θυμό που νιώθουμε, πρέπει να κρατάμε κάτι σημαντικό: υπάρχει ενοχή και καταδίκη. Υπάρχει μια νίκη μέσα σε όλο αυτό. Κι αναφέρεται πλέον υποχρεωτικά κι από εκείνους, τους δημοσιογράφους, που το προηγούμενο διάστημα δεν ανέφεραν καν το όνομα του Λιγνάδη. Πλέον όταν θα αναφέρονται στον Λιγνάδη, θα λένε και το “βιαστής ανηλίκων”», πρόσθεσε.

«Τα θύματα βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν»

«Να κρατήσουμε επίσης κάτι επίσης πολύ σημαντικό», είπε ακόμη ο κ. Αθανασίου. «Τα παιδιά, τα θύματα βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Και η Ναταλί Χατζηαντωνίου από το ρεπορτάζ της οποίας ξεκίνησαν όλα, έκανε εκπληκτική δουλειά, έκανε πραγματική δημοσιογραφία».

«Στόχος της απόφασης είναι να μένουν τα στόματα κλειστά»

Τέλος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι «στόχος της απόφασης είναι να μένουν τα στόματα κλειστά. Και τώρα άλλα παιδιά, που μπορεί να έχουν ζήσει ή να ζουν ανάλογες καταστάσεις ως θύματα θα φοβούνται να μιλήσουν. Εμείς όμως, η κοινωνία, θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους, ώστε να ανοίγουν τα στόματα και να ακούγονται οι μαρτυρίες» κατέληξε.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έστρεψε τα πυρά του στον ηθοποιό, αποκαλώντας τον εν δυνάμει αντίδικό του και λέγοντας πως θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο.