Newsroom

Με ένα βίντεο στο οποίο ο Δάκης τραγουδά το «Αυτό το καλοκαίρι» αποχαιρετά η Finos Film τον τραγουδιστή, που άφησε χθες την τελευταία του πνοή, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

«Αυτό το Καλοκαίρι θα ‘ναι σίγουρα φτωχότερο αγαπημένε μας Δάκη» γράφει η λεζάντα στην ανάρτηση της Finos Film. «Με διαχρονικές επιτυχίες και λαμπρή καριέρα, ο Δάκης μας τίμησε με τις ερμηνείες του σε δύο ταινίες της Φίνος Φιλμ, “Η Θεία μου η Χίπισσα” και “Γοργόνες και Μάγκες”. Έφυγε από κοντά μας χτες, σε ηλικία 79 ετών» καταλήγει η ανάρτηση.

ΔΑΚΗΣ

«Αυτό το Καλοκαίρι» θα ‘ναι σίγουρα φτωχότερο αγαπημένε μας Δάκη.#rip #remembering #dakisΜε διαχρονικές επιτυχίες και λαμπρή καριέρα, ο Δάκης μας τίμησε με τις ερμηνείες του σε δύο ταινίες της Φίνος Φιλμ, «Η Θεία μου η Χίπισσα» και «Γοργόνες και Μάγκες». Έφυγε από κοντά μας χτες, σε ηλικία 79 ετών.

Posted by Finos Film Official on Monday, May 30, 2022

Δάκης: Αύριο Τρίτη 31 Μαΐου η κηδεία του

Η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Επιθυμία της οικογένειας του Δάκη είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber