Δεν θα βγει τελικά σήμερα στο σφυρί η τριώροφη μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό για την οποία είχε αποφασιστεί η τιμή εκείνης να είναι οι 645.000 ευρώ.

«Εμείς εδώ χθες είχαμε φιλοξενήσει τις δηλώσεις του κυρίου Δημητρακόπουλου, που είναι ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος ουσιαστικά απηύθυνε μια έκκληση μέσα από την εκπομπή μας για να πάρει αναβολή ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη, ώστε να μη γίνει σήμερα, στις 11 που είχε προγραμματιστεί» επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης (27/4) ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

«Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω είναι ότι ο πλειστηριασμός δεν θα γίνει τελικά σήμερα, έχει πάρει αναστολή. Μιλάμε για το σπίτι στο Ψυχικό, στο οποίου ζούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης με την οικογένειά του από το 2005» συμπλήρωσε.

«Δυστυχώς πολλοί Έλληνες βρίσκονται σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση από τον Πέτρο Φιλιππίδη» επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου αναφερόμενη στους πολίτες που χάνουν τα σπίτια τους.

«Ο συναισθηματισμός με πιάνει για ανθρώπους που δυσκολεύονται πολύ περισσότερο και τους παίρνουν τα σπίτια τους, παρά για τον Πέτρο Φιλιππίδη» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: