Στις οντισιόν του X Factor είχε δηλώσει συμμετοχή ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο καλλιτεχνικό στερέωμα καθώς, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθ’ όλο το διάστημα που έχει γίνει γνωστή η υπόθεση της Πάτρας, είχε μεγάλη αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης, εκτός από το X Factor, είχε δηλώσει συμμετοχή και στο House of Fame.

«Κάνοντας το ρεπορτάζ ανακαλύψαμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε δηλώσει συμμετοχή για να περάσει από οντισιόν μόνο στο X Factor, αλλά και από το House of Fame. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε ότι θέλει να πάει να βρει την τύχη του στη μουσική και συγκεκριμένα στο τραγούδι. Τότε ήταν ανοιχτές οι αιτήσεις για το House of Fame», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και πρόσθεσε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης, λοιπόν, όχι μόνο έκανε την αίτηση, αλλά αναζήτησε και στο πρόσωπο γνωστού τραγουδιστή της Πάτρας βοήθεια για να μπορέσει να τον προετοιμάσει ώστε να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι για να μπορέσει να περάσει στην οντισιόν».