Τις συζητήσεις της με την Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η συγκεκριμένη γυναίκα υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να κάνει μάγια στον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ της έκανε εντύπωση η φράση που φέρεται να της έλεγε η κατηγορούμενη ότι «έφυγαν τα παιδιά και ο Μάνος δεν ήρθε πίσω σε μένα».

«Στις δικές μας συνεδρίες υπήρχε ο θυμός και η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο (Μάνο), που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ήταν χειριστική και επέμενε ότι εκείνος έχει εξωσυζυγική σχέση και ήθελε να του κάνει κακό. Επειδή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά προσπαθούσα να την πείσω ότι δεν έχει σχέση ο Μάνος», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star η χαρτορίχτρα.

Στη συνέχεια η χαρτορίχτρα αποκάλυψε όσα φέρεται να της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο: «Έφτασε σε σημείο να μου λέει αν έχω γιατροσόφια ή μαγιοσόφια να κάνω κακό στον Μάνο, να τον δέσω. Της εξήγησα ότι εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Έλεγε ότι “θα τον καταστρέψω”, “πρέπει να κάνω κάτι”, “φύγαν τα παιδιά και δεν ήρθε πάλι πίσω σε μένα”. Εγώ της έλεγα ότι δεν έχει άλλη γυναίκα».

«Εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα»

Όσο για όσα δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια σχετικά με τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, υποστηρίζοντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της φοβάται μη μπει φυλακή εκείνος και ο πατέρας του, η χαρτορίχτρα υποστήριξε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα έλεγε κάτι τέτοιο στην κατηγορούμενη γυναίκα του, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

«Μου ζήτησε να της προτείνω μία γνωστή μου που κάνει μαντζούνια για να γυρίσει πίσω ο Μάνος. Ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγεία. Εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα. Άκουγα συνέχεια “έφυγαν τα παιδιά και δεν γύρισε”. Δεν άκουσα τίποτα για Μαλένα, Ίριδα ή Τζωρτζίνα, άκουγα μόνο για τον Μάνο».