Κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν από τις 12:30 υγειονομικοί αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την υγεία που συζητείται στη Βουλή δείχνοντας την αντίδρασή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στις αναστολές εργασίας.

Η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε ραντεβού στις 12:30 έξω από το υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια τα μέλη της ξεκίνησαν πορεία που κατέληξε στη Βουλή.

«Τετάρτη 30/3 στις 12:30 μεσημέρι μεγάλη συγκέντρωση της ποεδην στο Υπουργείο Υγείας και πορεία στη ΒΟΥΛΗ που συζητείται το νομοσχέδιο της υγείας. ΕΝΑΝΤΙΑ… Στην ιδιωτικοποίηση, τις αναστολές εργασίας, την ομηρία των συμβασιούχων, την επιστροφή των εργολάβων» ανέφερε σε κάλεσμα που απηύθυνε την Τρίτη (29/3) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Γιαννάκος.

H Ομοσπονδία λέει «όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, άρση αναστολών εργασίας και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων» ενώ για σήμερα έχει προκηρύξει και τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00.

Διακοπή της κυκλοφορίας στη Βασιλίσσης Σοφίας

Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα εκτός από τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχουν και αντιεμβολιαστές υγειονομικοί που έχουν μπει σε αναστολή.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Newsbeast: