Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες (15/3) ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο Δήμος Βερύκιος είπε στο Happy Day ότι οι φίλοι του θα κάνουν ξεχωριστό τρισάγιο καθώς δεν βρέθηκαν στην κηδεία του.

Αφορμή στάθηκε και το χθεσινό του tweet στο οποίο έλεγε ότι είχαν δώσει παραπλανητική ώρα για την κηδεία. «Τον ταλαιπωρούν και μετα θάνατον🥲Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ , ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ ! ΝΤΡΟΠΗ» έγραφε.

«Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι δίπλα του στην εξόδιο ακολουθία. Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα» αποκάλυψε σήμερα.

«Χθες, κλείνοντας, ήμουν τόσο ψυχικά ευχαριστημένος όσο με τίποτα άλλο. Εγώ δεν είπα τίποτα και υπόσχομαι ότι δεν θα πω. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας ούτε συνεργάτης ούτε φίλος, είμαι άδολος φίλος. Με το αζημίωτο ήμουν αντιπρόεδρος, γιατί δεν έχω κάνει ούτε σπίτια, ούτε στα Κοντομινέικα έχω ακίνητα» ανέφερε.

«Όταν αγόρασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς αυτό το ταφικό μνημείο, έλεγε: “Δεν το πήρα για μένα, το πήρα για να μείνει στον δήμο και τη χώρα”. Η Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του» είπε ο Δήμος Βερύκιος.