Ο 60χρονος που δολοφόνησε την οικογένεια στην Ανδραβίδα, φέρεται να κρυβόταν σε ψαροκάικο όσο καταζητούνταν από την Αστυνομία, ενώ μπόρεσε να επισκεφθεί το σπίτι του και να πάρει μερικά αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, το patrisnews.com αναφέρει ότι ο δράστης βρήκε καταφύγιο σε ψαροκάικο, ενώ αμέσως μετά το έγκλημα διέφυγε πεζός, προς την οικία του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, από τον τόπο του εγκλήματος, όπου επιβιβάστηκε σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και τράπηκε σε φυγή. Για τον εντοπισμό του και την προσαγωγή αρχικά του δράστη, συγκροτήθηκαν άμεσα ειδικά συνεργεία ελέγχων από αστυνομικούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 60χρονος ήταν ο άνδρας που μετέβη στην οικία του στην Ανδραβίδα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, φορώντας κουκούλα, πιθανώς για να πάρει χρήματα, ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα.

Παρόλα αυτά, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή. Άμεσα σήμανε συναγερμός και το σπίτι του περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Περιμετρική Οδό Πατρών, στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου λίγο μετά τις 12 το βράδυ, σε κοινή επιχείρηση των αστυνομικών της Αχαΐας και της Ηλείας. Μόλις έπεσε στο μπλόκο της αστυνομίας σήκωσε τα χέρια και ψηλά, βγήκε από το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε και στη συνέχεια προσήχθη στη Δ.Α Αχαΐας.