Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού είναι ραγδαίες, με τον 25χρονο «Αθηναίο» να παραδίδεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του νεαρού φοιτητή στέλνουν μήνυμα ενότητας και η κοινωνία ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα όμως, κάποιοι άγνωστοι, πιθανότατα οπαδοί του «Δικεφάλου», δε δίστασαν να σβήσουν με μαύρη μπογιά το «Άλκη ζεις», που είχε γραφτεί με μεγάλα κίτρινα γράμματα σε τοίχο επί της οδού Δελφών τις προηγούμενες ημέρες στη μνήμη του παιδιού και να γράψουν από επάνω «ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ».

Στις εικόνες που φέρνει στη δημοσιότητα το grtimes.gr, φαίνεται ότι άγνωστοι έγραψαν «ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ» με σκοπό να καλύψουν το «Άλκη ζεις», δύο λέξεις που μετά τη δολοφονική ενέδρα έχουν γραφτεί σε δεκάδες τοίχους της πόλης με σκοπό κάνεις να μη ξεχάσει τι έγινε.

Για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, έκαναν λόγω μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα, κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντίκρισαν με έκπληξη να έχει καλυφθεί το σύνθημα για τον Άλκη και να έχει γραφτεί επάνω του: «ΠΑΟΚ ΑΜΠ».

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Δελφών, λειτουργούν τρεις σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ.