Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αγνοουμένων στα Καλάβρυτα. Οι τρεις άνδρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών, από την Πάτρα ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της «μαυρολίμνης».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kalavrytanews.com, το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους τρεις άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Αμέσως με οχήματα του Χιονοδρομικού, το προσωπικό του Κέντρου άρχισαν την αναζήτησή τους και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων, Περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, ενώ συμμετέχει και η 6η ΕΜΑΚ με επτά οχήματα και 22 άνδρες.

Ο καιρός για Χελμό είναι καλός χωρίς καιρικά φαινόμενα και χαμηλό άνεμο αλλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν επικεντρώνοντας στην περιοχή από «μαυρολίμνη» έως Ύδατα της Στυγός. Τα συνεργεία διάσωσης και οι χιονοδρόμοι τοι χιονοδρομικού κέντρου προσπαθούν με drone αλλά και με επίγιες προσπάθειες να εντοπίσουν τους τρεις αγνοούμενους, ενώ επιστρατεύτηκε και ελικόπτερο.

Σημαντική η συνδρομή του προσωπικού και των χιονοδρόμων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με όλα τα μέσα.