Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, o γιατρός Φαίδων Βόβολης γνωστοποιεί πως νόησε με κορονοϊό και μάλιστα νοσηλεύτηκε στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες. Πρόκειται για τον γιατρό που κλήθηκε σε εξηγήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το περασμένο καλοκαίρι ως ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη χώρα μας.

«Νόσησα και νοσηλεύτηκα στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες. Η νόσος Covid εμένα με πήρε λίγο πιο βαριά από άλλους ανθρώπους. Όπως έχουμε ξαναπεί, τους περισσότερους τους πιάνει ήπια έως ασυμπτωματικά, κάποιους βαρύτερα και κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν. Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι υποτιμούμε τη νόσο Covid-19. Έχουμε τονίσει την ενταντιότητά μας σε υποχρεωτικότητες. Προσπάθησαν να κάνουν εμάς ως αντιεμβολιαστές. Δεν το κατάφεραν γιατί όσοι κατάλαβαν τι λέμε κατάλαβαν ότι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ αντιεμβολιαστές», λέει, μεταξύ άλλων, ο Φαίδων Βόβολης στο βίντεό του.

«Σε εμένα μετατράπηκε σε πνευμονία», εξηγεί στη συνέχεια. «Λέμε πάντα προσοχή. Η κάθε ίωση λέμε ότι δυνητικά μπορεί πάντα να σκοτώσει, όπως και η Covid. Δεν είμαι αυτός που έχει πει: ξέρετε είναι μια γριπούλα. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ από εμένα, είναι κάτι παραπάνω σίγουρα. Αυτό όμως δεν καταστρατηγρεί τις βασικές αρχές της ελευθερίας μας. Το ενάντια στην υποχρεωτικότητα».

-Νόσησα-Ανοσία ΔΕΝ θα υπαρξει-Μαχόμαστε όλοι τα πρόστιμα ΝΟΜΙΚΑ-Παραίτηση άμεση του υπ πολ προστασίας-ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ:ΕΞΟΥΣΙΑYouTube ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣwww.eleutheroixana.gr

Posted by Φαιδων Βοβολης on Monday, January 24, 2022

Η νέα ανάρτηση: «ΔΕΝ είμαι και ΔΕΝ είμαστε αντιεμβολιαστές»

Σε νέα του ανάρτηση, ο Φαίδων Βόβολης καταφέρεται κατά ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν. «Νόσησα,το πέρασα λίγο βαρύτερα από τους πολλούς που ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΛΑΦΡΑ . Το οτι νόσησα ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Γ Ρ Α Μ Μ Μ Α απ ότι έλεγα ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ τα ενισχύει !», σημειώνει.

Σε άλλο σημείο γράφει: «Είπα πως εγώ δεν ανέφερα ΠΟΤΕ πως είναι μια απλή γριπούλα, αλλά κάτι παραπάνω. Ναι κι αν είναι κάτι παραπάνω κυρίως ως προς τις επιπλοκές τι σημαίνει; Θα πρέπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να εμβοliaσουμε έναν λαό;;;; Να εκβιάσουμε;; Απολύσουμε;; Φανατίσουμε και διχάσουμε;;».

«Κάποια sites εξ αυτών και προς τιμήν τους άρχισαν να καταλαβαίνουν και απέδωσαν στα καίμενα τους και αληθειες: πως ΔΕΝ είμαι και ΔΕΝ είμαστε αντιεμβοliaστές», σημειώνει επίσης.

ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΙΑΝΕΙ…ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ…

Posted by Φαιδων Βοβολης on Tuesday, January 25, 2022

Διαβάστε αναλυτικά εδώ ποιος είναι ο Φαίδων Βόβολης