Συγκλονίζει η περίπτωση μιας οικογένειας στην Ανθούσα, η οποία είναι εγκλωβισμένη λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Όπως μετέφερε η ρεπόρτερ του Mega, ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της εδώ και 24 ώρες καθώς δεν μπορεί να το προσεγγίσει κάποιος γιατρός ή το γραφείο τελετών, λόγω της κακοκαιρίας.

Εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό: «Είχα αρχίσει να έχω σπασμούς από το κρύο»

Μια από τις εγκλωβισμένες οδηγούς στην Αττική Οδό ήταν και μία ηχολήπτρια του OPEN που περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο αυτοκίνητό της, εν μέσω πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Όπως είπε ήταν κλεισμένη στο αυτοκίνητό της για 15 ολόκληρες ώρες και τελικά δεν έφτασε μέχρι το σπίτι της αλλά μέχρι ένα φιλικό σπίτι στην Κάντζα, όπου την φιλοξένησαν, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό της.

«Είχα αρχίσει ήδη να έχω σπασμούς από το κρύο. Δεν ξέρω πως θα την έβγαζα και αν θα την έβγαζα καθαρή. Κατά τις 2 παρά ήρθε ένα τρένο να μας πάρει. Περπατήσαμε μέχρι τη στάση της Κάντζας και πηδήξαμε κάτι μάντρες για να μπούμε στο τρένο. Για καλή μου τύχη με πήρε τηλέφωνο ο συνάδελφος δημοσιογράφος τηλέφωνο για να δει τι κάνω επειδή είχα κάνει κάποια ποστ στο Facebook και με φιλοξένησε» σημείωσε η Μόνικα Γαλανοπούλου και πρόσθεσε ότι το τρένο δεν θα τους πήγαινε σε συγκεκριμένο προορισμό.