Ποτέ ξανά η αναμονή στο αεροδρόμιο δεν ήταν πιο απολαυστική! Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, απογειωνόμαστε πλέον σε ένα νέο προορισμό που διαθέτει την προσωπικότητα, τον αέρα αλλά και την υπογραφή της Heineken.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό χώρο εξαιρετικού design στο επίπεδο αναχωρήσεων για πτήσεις εκτός Σένγκεν, όπου κυριαρχούν τα χρώματα της κορυφαίας Πράσινης, αλλά και μια ατμόσφαιρά που τονίζει την απόλαυση και πάνω από όλα την… περιπέτεια του επόμενου ταξιδιού!

Το αστέρι στην είσοδο, το πράσινο φως του μπαρ, τα αναπαυτικά Heineken καθίσματα συνθέτουν ένα ιδιαίτερο μπαρ που υπόσχεται ένα διάλειμμα στους γρήγορους ρυθμούς κάθε ταξιδιού πάντα με παγωμένη Heineken στα ποτήρια.

Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων εκτός Σένγκεν, μπορούν πλέον, πριν επιβιβαστούν, να απολαύσουν την αγαπημένη τους μπίρα στο μοναδικό και ολοκαίνουριο Star Bar που δημιούργησε η Heineken σε συνεργασία με την Autogrill.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε επομένως στο αεροδρόμιο, θυμηθείτε το εξής: «Το ταξίδι είναι αυτό που μετράει… αλλά μια παγωμένη Heineken που θα απολαύσετε λίγο πριν ξεκινήσει μπορεί να κάνει τη διαφορά»!