Για την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021 στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε φίλη της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Η Σουζάνα έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, η εικόνα της πλέον έχει αλλάξει. Τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τη μεγάλη απώλεια του παιδιού της και ειδικά μέσα στις γιορτές κλείστηκε στο σπίτι, την είδαμε ελάχιστα. Σαν να βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη θλίψη της. Προσπαθούμε να τη στηρίξουμε και να είμαστε δίπλα της» λέει η φίλη της Σουζάνας στην εκπομπή εκφράζοντας την ανησυχία της για τη μαμά της Καρολάιν.

Γιορτές στην Αλόννησο για τη μικρή Λυδία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυ Χεινοπώρου, την Πρωτοχρονιά βρέθηκαν στην Αλόννησο και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι έκαναν βόλτες στο νησί, περπάτησαν στην παραλία και πέρασαν χρόνο με τη μικρή Λυδία. Στο νησί βρέθηκαν και οι νονές της μικρής και της έδωσαν δώρα για τις γιορτές.

Στο μεταξύ, καθημερινή φαίνεται ότι είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επικοινωνία του πιλότου μέσα από τη φυλακή με τη μητέρα του.