Ένας πρώην βουλευτής στην Κρήτη, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, μαζί με τη σύζυγό του έπεσαν θύματα ληστείας, ενώ έπιναν τον καφέ τους σε κεντρική καφετέρια του Ηρακλείου. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια η γυναίκα που τους έκλεψε είναι η μητέρα του μικρού κοριτσιού που πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε σε χαρτόκουτα.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive.gr, to ζευγάρι έτσι όπως έπινε τον καφέ του δεν αντιλήφθηκε ότι έλειπε το πορτοφόλι από την τσάντα της γυναίκας, την οποία την είχε αφήσει δίπλα της. Το αντιλήφθηκαν όταν πλέον ετοιμάζονταν να φύγουν και ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι είδαν το σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας και αμέσως αναγνώρισαν τη γυναίκα που τους έκλεψε. Πρόκειται για την 27χρονη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μερικές μέρες μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο Θεοτοκόπουλου. Η γυναίκα είναι μητέρα επτά παιδιών. Τότε είχε συλληφθεί ο άνδρας της ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και απασχολεί τακτικά τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε χρόνο ρεκόρ και βρήκαν πάνω της το πορτοφόλι με ακέραιο το ποσό που περιείχε, περίπου 1300 ευρώ, το οποίο και παραδόθηκε στην κάτοχο του.