Νύχτα τρόμου για οικογένεια στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης. Κακοποιοί με σκοπό τη ληστεία «άνοιξαν» το σπίτι και έπεσαν πάνω στην οικογένεια που εκείνη τη στιγμή ήταν μέσα.

Η ιδιοκτήτρια του σπιστιού περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε μαζί με τον σύζυγο και το γιο της. «Ανοίγανε το παράθυρο της κουζίνας. Με το που φτάνω πάνω και λέω στον άντρα μου σήκω, μας ληστεύουνε, ξαφνικά από πίσω μου τον είδα. Είχανε λοστούς, είχανε κατσαβίδια και είχανε και μαχαίρια» ανέφερε.

Ήταν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο σπίτι τους. «Τώρα αν ήτανε και κάτω στο σαλόνι, σίγουρα ήτανε και δύο στο αμάξι έξω που περιμένανε, γιατί έφυγαν με δύο αυτοκίνητα. Είκοσι λεπτά με μισή ώρα έγινε όλο αυτό» συμπλήρωσε.

Οι δράστες με την απειλή λοστών και μαχαιριών ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες να μπουν στην κρεβατοκάμαρα και να μην δημιουργήσουν πρόβλημα. Αφού αλώνισαν μέσα στο σπίτι άρπαξαν χρυσαφικά και λίρες και εξαφανίστηκαν.

Φεύγοντας πήραν μαζί τους και το καταγραφικό σύστημα των καμερών ασφαλείας. «Το μόνο να μην μας πειράξουν, αυτό, εκείνη την ώρα μόνο αυτό μπορείς να σκεφτείς» κατέληξε η ιδιοκτήτρια.

Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως δεν είναι πρώτη φορά που αδίστακτοι ληστές μπαίνουν στα σπίτια τους για να τους ληστέψουν.