Καταγγελία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς για την ώρα να έχει επιβεβαιωθεί.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Πρόεδρος της Βουλής απείλησε με απόλυση τον υπάλληλο, αφού εκείνη του ζήτησε να της αλλάξει το λάστιχο κι εκείνος αρνήθηκε. Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η κ. Παναγιωτίδου, η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον υπάλληλο τα στοιχεία του και το τηλέφωνο του αφεντικού του για να εισηγηθεί την απόλυσή του.

«Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Ακόμη ισχυρίζεται ότι όταν η Πρόεδρος της Βουλής είδε την ίδια και μια φίλη της να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό, τους πήρε τα κινητά, αφού πρώτα απαίτησε να σβήσουν ό,τι κατέγραψαν.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει αντιδράσει ακόμα, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με καυστικό τρόπο τα όσα καταγγέλλονται.