Στον τραγικό θάνατο μίας 8χρονης στο Κερατσίνι που εγκλωβίστηκε σε πόρτα εργοστασίου εστίασε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Μπαρκαγιάννης ο οποίος διερωτήθηκε πώς με τόσες κάμερες δεν είδε κανείς το παιδί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης κοπέλας μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) στον ΑΝΤ1 ενώ την ίδια στιγμή στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του το κορίτσι σημειώθηκε ένταση.

«Είδα που βρίσκεται το κουβούκλιο, η απόσταση του σεκιούριτι με το σημείο που έγινε το συμβάν είναι 4 με 5 μέτρα. Είχε οπτική επαφή και για αυτό το λόγο βρίσκεται το κουβούκλιο σε αυτό το σημείο, ενώ υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας» είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Τα πόδια ήταν μέσα και το κεφάλι έξω ή το αντίστροφο»

«Είδα τις φωτογραφίες και δεν υπάρχει καμία σακούλα ήταν ένα σώμα ανάμεσα από μία πόρτα. Τα πόδια ήταν μέσα και το κεφάλι έξω ή το αντίστροφο. Όταν είδα τη φωτογραφία γύρισα το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να τη δω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσα άτομα έβλεπαν ένα άψυχο σώμα και δεν αντιδρούσαν» σημείωσε.

«Θέλω να ζητήσω από την εισαγγελία άρση τηλεφωνικού απορρήτου γιατί αν δούμε το βίντεο θα δούμε ότι υπάρχουν δύο άτομα που μιλάνε στο τηλέφωνο. Θέλουμε να δούμε με ποιους μιλούσαν, αν ακούστηκε κάτι ή αν υπήρχαν κάποιες εντολές» υπογράμμισε διερωτώμενος πώς με τόσες κάμερες δεν είναι κανείς το παιδί

«Φαίνεται πεντακάθαρα ότι είναι ένα ανθρώπινο σώμα. Έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή η κατηγορία είναι πλημμεληματική. Θα ζητήσω μεταβολή της κατηγορίας και για να γίνει ανθρωποκτονία εκ δόλου, γιατί θεωρώ ότι υπάρχει δόλος» επεσήμανε ο κ. Μπαρκαγιάννης και χαρακτήρισε παράλληλα «αδιανόητο το να βρέθηκε η 8χρονη εκεί μόνη της. Η απόσταση είναι περίπου 2 χιλιόμετρα».

Ένταση έξω από το εργοστάσιο – «Κάποιος το κυνήγησε» λένε οι συγγενείς της

Ένταση σημειώθηκε έξω από το εργοστάσιο στο Κερατσίνι όπου σημειώθηκε η τραγωδία νωρίς το πρωί της Δευτέρας όπως μετέδωσε το Open. Στο σημείο βρέθηκαν συγγενείς της 8χρονης και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το κορίτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open ήταν εγκλωβισμένο για 70 λεπτά ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η 8χρονη.

Συγκλονισμένοι οι παππούδες της 8χρονης

«Θέλω να μάθω πως βρέθηκε η εγγόνα μου σε αυτό το σημείο» είπε συγκλονισμένη η γιαγιά της 8χρονης στον ΑΝΤ1 τονίζοντας πως κάποιος την κυνηγούσα.

«Κάποιος το κυνήγησε» σημείωσε επίσης ο παππούς της, «ήταν στην πόρτα και κοιτούσε εάν έφυγε αυτός που την κυνηγούσε» συμπληρώσε τονίζοντας πως το παιδί το σκότωσαν.