Από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αγνοείται μια 23χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών που βρισκόταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Φωτεινή Μπακογιώργου ζούσε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Κυψέλη. Έχει εκδοθεί «Missing Alert».

Η ψυχολόγος του «Missing Alert», Άγκυ Ξενάκου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και ανέφερε πως υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίησή της. Εμφανίστηκε ανήσυχη για τη συγκεκριμένη εξαφάνιση, αναφέροντας πως κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί.

Αναφορές για κακοποίηση της ιδίας και των παιδιών της

«Μετά από την ενεργοποίηση του “Missing Alert” έχουμε λάβει αρκετές πληροφορίες για την αγνοούμενη. Αναφέρουν ότι είχε βρεθεί χτυπημένη πριν από την εξαφάνιση και όχι μόνο. Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της (σ.σ. ηλικίες από 1,5 έως 4 ετών), όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους» αποκάλυψε η κ. Ξενάκου.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.70 μ., κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια.