Το τέταρτο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ την περασμένη Τρίτη ανέβασε το διανεμόμενο ποσό της σημερινής κλήρωσης σε 1,3 εκατ. ευρώ. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, αλλά δεν προλαβαίνουν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να συμπληρώσουν το δελτίο τους, μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους μέσω διαδικτύου. Με λίγα κλικ στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ έως τις 21:30, διεκδικούν το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ, καθώς και όλα τα μικρότερα έπαθλα του παιχνιδιού. 

Πώς παίζεται το ΤΖΟΚΕΡ online

Η διαδικτυακή συμμετοχή στη σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ή σε οποιαδήποτε από τις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, μπορεί να γίνει από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Ο παίκτης συνδέεται στον λογαριασμό του στο tzoker.gr ή στο ΤΖΟΚΕΡ app, επιλέγει αριθμούς, συμπληρώνει στήλες και καταθέτει το δελτίο του, το οποίο λαμβάνει και με επιβεβαιωτικό email.

Στο tzoker.gr οι παίκτες μπορούν να βρουν αποκλειστικά προνόμια και επιλογές που θα κάνουν το παιχνίδι τους πιο εύκολο και γρήγορο, όπως η προσφορά καλωσορίσματος για τα νέα μέλη, πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων και πακέτα τζακ ποτ για να μπορούν να καταθέτουν το δελτίο τους αυτόματα κάθε φορά που το επιθυμούν.

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.