Κάλεσμα για να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κάτι το οποίο θα συνέβαλε στο να καταπολεμηθεί η διασπορά της πανδημίας στην χώρα μας απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο γνωστός εργατολόγος Γιάννης Καρούζος:

Όπως είπε συγκεκριμένα « θα πρέπει να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στα Σώματα Ασφαλείας, σε καθηγητές, σε κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Είναι αδιανόητο να συζητάμε για τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό όταν η τρίτη δόση δεν είναι υποχρεωτική» είπε ο κύριος Καρούζος.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε πάντως με κατηγορηματικό τρόπο πως η Ελληνική Αστυνομία είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας στην ίδια εκπομπή είπε: «Στην Αστυνομία είμαστε υπέρ των εμβολίων, αλλά είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών. Τελεία και παύλα» και συνέχισε: «Διότι αυτό έχει να κάνει με τη δημοκρατικότητα και με άλλα πράγματα. Δεν το θέλουμε, να το ακούνε όλοι οι αποδέκτες, δεν θέλουμε στην αστυνομία υποχρεωτικό εμβολιασμό».

«Ας το πάρουν σα μήνυμα όλοι οι αποδέκτες και είναι και επίσημη θέση του συνδικαλιστικού κινήματος της Ελληνικής Αστυνομίας… Ας αντιδράσουν όποιοι θέλουν και όσο θέλουν» εξήγησε ο ίδιος.

Μόλις ολοκλήρωσε, ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε «δικαίωμά τους».

Δείτε το βίντεο

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.