Με μία συγκινητική ανάρτηση ευχαριστεί ο σύζυγος τής Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του μετά τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. «Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας και απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Τσούνης

«Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε» συγκινεί ο σύζυγός της που καταλήγει« «Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο. Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο. Γι’ αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη

Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας.Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης.Με την παρουσία…

Posted by Andreas Tsounis on Tuesday, November 2, 2021

Ο Ανδρέας Τσούνης, πέντε ημέρες μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, άλλαξε τη φωτογραφία του εξωφύλλου του και δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών που απεικονίζει από την μία πλευρά την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και από την άλλη τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.