Έπειτα από παραπάνω από δύο μήνες ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει ο 22χρονος Αλέξανδρος, που είχε τραυματιστεί τον Αύγουστο πέφτοντας από το άλογό του. Ο νεαρός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και την νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από σοβαρή κρανιοεγκεφαλική βλάβη που υπέστη.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και ατόμων που του συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να είναι δίπλα του, όλα εξελίσσονται ομαλά για την πλήρη αποκατάσταση του, η οποία συνεχίζεται με φυσικοθεραπείες, στο σπίτι του στην Πάτρα και πολύ σύντομα θα μπορεί να περπατήσει ξανά.

Ο σοβαρός τραυματισμός μετά από πτώση από το άλογό του

Ο 22χρονος Αλέξανδρος είχε πέσει, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το άλογο του, στην περιοχή του Βαρθολομιού στις 11 Αυγούστου και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί λόγω των σοβαρών τραυμάτων που είχε, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.