Μπλόκο σε συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για απόψε, Παρασκευή (8/10) έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, επιχειρεί να βάλει η ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, η ΕΛ.ΑΣ έχει η οποία έχει αναρτήσει στην είσοδο των γραφείων ανακοίνωση με την απόφαση που απαγορεύει την εκδήλωση.

«Απαγόρευση δημόσιας υπαίθριας εκδήλωσης της 08/10/2021 έμπροσθεν των γραφείων του πολιτικού κόμματος με την επωνυμία “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”», αναφέρεται στην απόφαση από τη διεύθυνση της αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Απαγόρευση συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής

Μάλιστα, στην είσοδο υπάρχει αναρτημένο φυλλάδιο για ένταξη στη «Σάρισα». Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, πρόκειται για έναν χώρο από όπου, σύμφωνα με καταγγελίες, έχουν ξεκινήσει επιθέσεις κατά καιρούς, ενώ υποτίθεται ότι είναι ένα «πολιτιστικό στέκι».

Σάρισα

Σημειώνεται ότι απόψε στις 20.00 έχει προγραμματιστεί εκδήλωση μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με την αφίσα να γράφει «Ένα χρόνο μετά δε μας λύγισε κάνεις – Επετειακή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.