Άρχισε σήμερα, Τρίτη, η μεταφορά και η παράδοση των 34 οικίσκων του Υπουργείου Υποδομών για τους σεισμόπληκτους της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, ανακοίνωσε ο γενικός γραμματείας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Ο ίδιος ενημερώνει, επίσης, για το ότι ξεπέρασαν τους 7.000 οι έλεγχοι κτιρίων στις πληγείσες περιοχές του νησιού -σε 7 ημέρες- όπου και συνεχίζονται, με αμείωτο ρυθμό, οι επιτόπιες εκτιμήσεις από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν οι πρώτες 15 σχολικές αίθουσες για τις ανάγκες των μαθητών της Κρήτης, ενώ προετοιμάζεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η προμήθεια επιπλέον 90 οικίσκων για την εξασφάλιση της στέγασης και την υποστήριξη όσων την έχουν ανάγκη, προσέθεσε.

«Στεκόμαστε με πράξεις δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν, ώστε να ξεπεράσουν γρήγορα αυτή τη δυσκολία», δήλωσε ο κ. Καραγιάννης.

Ξεπερνώντας τους 7000 ελέγχους σε 7 ημέρες, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αυτοψίες από τους μηχανικούς του…

Posted by Giorgos Karagiannis on Tuesday, October 5, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.