Η πρωτεύουσα είναι γεμάτη από εμβληματικά κτίρια τα οποία δυστυχώς ορισμένες φορές έχουν αφεθεί στη φθορά του χρόνου και είναι πλέον εγκαταλειμμένα. Πόσες φορές μέσα από μια βόλτα έχουμε δει αυτά τα κτίρια και έχουμε σκεφτεί πώς είναι κρίμα να χαραμίζονται και τι ωραία που θα ήταν να κατοικούσαμε σε αυτά, αφού γινόταν οι απαραίτητες συντηρήσεις πρώτα.

Αυτή η σκέψη πλέον γίνεται πραγματικότητα! Αφού μέσα από το πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό πρότζεκτ One Athens δίνεται πνοή σ’ ένα από τα εμβληματικότερα κτίρια της νεότερης ιστορίας της Αθήνας. Με κυρίαρχες αξίες την άνεση και την κομψότητα, ετοιμαστείτε να ζήσετε σε κάποια από τα ωραιότερα ρετιρέ, διαμερίσματα και μεζονέτες που έχετε δει ποτέ.

Στην καρδιά της παλιάς σεβαστής συνοικίας Κολωνάκι δημιουργήθηκαν 16 ξεχωριστές κατοικίες, που παρέχουν στους ιδιοκτήτες τους όλες τις ανέσεις, και θεωρούνται από τα καλύτερα ακίνητα, που τίθενται αυτήν τη στιγμή προς πώληση στην Αθήνα.

Σεβόμενο την ιστορική σημασία του αρχικού οικοδομήματος, το One Athens δημιουργεί ένα συγκρότημα σύγχρονων κατοικιών με τη δική τους αρχιτεκτονική ταυτότητα. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του αρχικού, οι ιδιοκτήτες των κατοικιών αποκτούν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα παροχών ανέσεων και εγκαταστάσεων, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια ανέμελη και άνετη ζωή. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων, των ρετιρέ και των μεζονετών του One Athens έχουν πρόσβαση στην ταράτσα του κτιρίου που διαθέτει εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και τη θάλασσα, στην εσωτερική πισίνα με τζακούζι, σάουνα και χαμάμ, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με αποδυτήρια, ένα σαλόνι με μπαρ που προσφέρει την ευελιξία για επαγγελματικούς λόγους ή χαλάρωση και αίθουσα ψυχαγωγίας με προβολέα. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του κτιρίου συμπληρώνονται από τον υπόγειο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και την 24ωρη ασφάλεια.

Η περιοχή είναι γνωστή για την πλεονεκτική της θέση. Πανοραμική θέα της πρωτεύουσας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο αλλά και μία γειτονιά με αμέτρητες ευκαιρίες για αγορές και αναψυχή. Χαρίστε μία μοναδική εμπειρία στον εαυτό σας και την οικογένεια σας και αγοράστε το νέο σας ακίνητο με την Engel & Völkers Ελλάδος.

Αποκτήστε την κατοικία των ονείρων σας στην αξιοζήλευτη αυτή περιοχή της Αθήνας μεταξύ Λυκαβηττού και Ακρόπολης με την υποστήριξη των συμβούλων αγοράς της Engel & Völkers Ελλάδος.

Οι σύμβουλοι της εταιρείας θα σας βοηθήσουν να βρείτε μοναδικά διαμερίσματα, ρετιρέ και αστικές μεζονέτες του συγκροτήματος One Athens, που διατίθενται προς πώληση.

Μπορείτε βρείτε μια επισκόπηση των ανέσεων, που προσφέρει αυτό το τολμηρό οικοδομικό εγχείρημα, και της συναρπαστικής ιστορίας του One Athens εδώ. Παράλληλα, θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή και τα διαφορετικά είδη ακινήτων, που μπορείτε να αγοράσετε.

Η πλεονεκτική τοποθεσία αλλά και ο μοναδικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός παρέχουν στους επίδοξους αγοραστές καταπληκτικές παροχές και υπέροχη αισθητική.

Το One Athens αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα, μοναδική στη σύλληψή της, που ανεβάζει τον πήχη για τον πολυτελή τρόπο διαβίωσης σε μια ευρωπαϊκή μεγαλούπολη πολύ ψηλά.

Κάντε επιτέλους το όνειρο σας πραγματικότητα και γνωρίστε τις ανέσεις τοτ One Athens.