Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 33χρονος που κατηγορείται για την ένοπλη ληστεία τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος όπως και η 34χρονη συγκατηγορούμενη του η οποία οδηγείται στην φυλακή μετά την απολογία της.

Οι αρχές αναζητούν έναν ακόμη άνδρα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι τρεις, κατά περίπτωση, κατηγορούνται για ληστεία από κοινού κατά συρροή,  συνέργεια, διακεκριμένη οπλοφορία κατ΄ εξακολούθηση, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, οπλοφορία κατ εξακολούθηση διακίνηση ναρκωτικών αγορά κατοχή από κοινού σε βαθμό κακουργήματος , άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, υπόθαλψη και βία κατά υπαλλήλων.

Σε άλλες τρεις ληστείες εμπλέκεται ο 33χρονος

Σύμφωνα με τις αρχές ο 33χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε τρεις περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική.

Στις συγκεκριμένες ληστείες εμφανίζεται να συμμετείχε και ο άνδρας ο οποίος αναζητείται. Ο 33χρονος κατηγορούμενος  από τον περασμένο Αύγουστο ήταν δραπέτης καθώς είχε παραβιάσει τους όρους χορήγησης τακτικής άδειας από τη φυλακή απουσίας  όπου εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης.