Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης την οποία δέχτηκε μια 18χρονη στον Κίσαμο από έναν άντρα που την ψέκασε στα μάτια με χημική ουσία.

Η 18χρονη, μιλώντας στον Ant1, ανέφερε πως η όρασή της είναι μισή, ενώ δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα χρειαστεί για να επανέλθει πλήρως. Περιγράφει ακόμα, πώς έγινε η επίθεση, αλλά και τις στιγμές τρόμου που βίωσε.

«Εγώ περπατούσα, ήμουν μόνη μου, ήμουν στο πεζοδρόμιο και πέρασα από το σπίτι αυτουνού και αυτός με ψέκασε, δεν ξέρω με τι με ψέκασε. Φώναζα, πονούσα, πήγα στη μέση του δρόμου γιατί έχανα τις αισθήσεις μου δηλαδή και δεν ήξερα που πήγαινα. Μετά αυτός ξαναβγαίνει προς το δρόμο και κοιτάει σιγά σιγά για να μην τον δω εγώ» αναφέρει η 18χρονη.

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Τετάρτης η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου στον Κίσαμο Κρήτης επιστρέφοντας σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έριξε στα μάτια ένα υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της.

Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και τρόμο και ο άγνωστος εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

«Η όρασή μου είναι μισή. Από εκεί που τα μάτια μου ήταν καλά, ούτε γυαλιά, ούτε φακοί, τίποτα, τώρα έχω θέμα με την όραση, δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι, δεν έχω ιδέα», ξεσπά η 18χρονη.

«Τι ζητάω γι αυτόν; Να μην το ξανακάνε αυτό το πράγμα, να τιμωρηθεί γι αυτό που έκανε, γιατί άμα μείνει έξω, άμα δεν τιμωρηθεί μπορεί να το κάνει και σε άλλα άτομα. Για ποιο λόγο δηλαδή να γίνει αυτό;» τονίζει η 18χρονη

Η όραση της 18χρονης έχει επανέλθει στο μεγαλύτερο ποσοστό, ωστόσο εξακολουθεί να παρακολουθείται από γιατρούς.

Σημειώνεται πως ο δράστης, συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 10 και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι αυτό με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.