Το προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελληνική Δράση Αφρικής και την Οργάνωση Entraide διοργάνωσαν μια σειρά εκδηλώσεων στο Παρίσι για τα ορφανά του aids, τα οποία φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο που ίδρυσε η Ελληνική Δράση, στην Ακτή Ελεφαντοστού, με την επωνυμία «ΕΛΛΑΣ» .

Ο κ. Νίκος Κοκλώνης και ο Γιώργος Καραβατάκης της «Air Fast Tickets», ήταν αρωγοί στη προσπάθεια της κας Μέρως Κεσσεσίογλου στα φιλανθρωπικά gala του Παρισιού. Η Μέρω Κεσσεσίογλου αφιέρωσε όλη της τη ζωή, χρόνο και μέρος της περιουσίας της για να χτίσει σχολεία και ορφανοτροφεία στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου η ελληνική σημαία κυματίζει στην Αφρική.

Επώνυμοι καλλιτέχνες, εστεμμένοι και μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς jet set είναι στο πλευρό της Μέρως Κεσσεσίογλου και ιδιαίτερα ο Pierre Cardin, προσωπικός φίλος της  Κεσσεσίογλου.

Τέλος στο «LE CIRCE», δόθηκε επίσημο δείπνο black tie για τους υψηλούς καλεσμένους. Ο σχεδιαστής Pierre Cardin έρχεται στην Ελλάδα καλεσμένος της Μέρως Κεσσεσίογλου, για να παρευρεθεί σε gala που θα γίνει στην πρωτεύουσά μας.