Την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, προκάλεσε η εικόνα ενός δρόμου στον Κολωνό, ο οποίος δεν αποκαταστάθηκε έπειτα από έργα που έγιναν, με αποτέλεσμα να είναι «επικίνδυνο σημείο για πεζούς και δίτροχα».

Το σημείο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Μπακογιάννης βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Καναπέως, όπου κάποιο συνεργείο έσκαψε για να περάσει καλώδια αλλά δεν φρόντισε έπειτα να κλείσει την τρύπα που έχει μείνει ανοιχτή.

«Εγκληματική αμέλεια, αδιαφορία, ωχαδελφισμός. Όλα μαζί σε μια τομή στη διασταύρωση Ιωαννίνων και Καπανέως στον Κολωνό. Το συνεργείο εργολάβου για λογαριασμό εταιρίας κινητής τηλεφωνίας την άφησε χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας. Παγίδα για πεζούς και δίτροχα. Και θα πληρώσει το μέγιστο του προστίμου και θα πάει στον εισαγγελέα. Δεν νοείται να ασφαλτοστρώνουμε τη μισή πόλη και μετά κάποιοι, όχι μόνο να την καταστρέφουν, αλλά και να παίζουν με τη σωματική ακεραιότητα των Αθηναίων. Λίγος σεβασμός επιτέλους» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Facebook.

Εγκληματική αμέλεια, αδιαφορία, ωχαδελφισμός. Όλα μαζί σε μια τομή στη διασταύρωση Ιωαννίνων και Καπανέως στον Κολωνό….

Posted by Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis on Monday, September 13, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.