Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο θάνατος του 46χρονου Γιάννη Σαλάχα, γνωστού dj και ηχολήπτη. Ο άτυχος 46χρονος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο 46χρονος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από 18 ημέρες. Στις 12 Αυγούστου διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και οι γιατροί που τον εξέτασαν, έδωσαν αμέσως εντολή να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνωμένος. Ο 46χρονος νόσησε βαριά και τελικά κατέληξε, ενώ φέρεται να μην είχε εμβολιαστεί.

Ο Γιάννης Σαλάχας συνεργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και τοπικές μουσικές σκηνές και υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης στο Lab Art. Η διεύθυνση της γνωστής μουσικής σκηνής τον «αποχαιρέτησε» με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media: «Είμαστε συντετριμμένοι. Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος συνεργάτης μα πάνω απ’ όλα φίλος Γιάννης Σαλάχας. Ανέλπιστη απώλεια και δηλώνουμε βαθύτατα σοκαρισμένοι να αποχαιρετάμε το χαμόγελο του. Ήταν άνθρωπος με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του. Πάντα με το χαμόγελο και με την καλοσύνη που είχε έμφυτη μέσα του σε έκανε να χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μας και ήμασταν δίπλα του σε δυσκολίες και χαρές. Η σκέψη μας στην οικογένειά του και στους οικείους του. Θα μας λείψεις πολύ Γιάννη, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό σου ταξίδι αδερφέ».

Είμαστε συντετριμμένοι. 😔Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος συνεργάτης μα πάνω απ' όλα φίλος Γιάννης…

Posted by Lab Art on Tuesday, August 31, 2021