Βροχές σημειώθηκαν το πρωί στα παράλια της Λάρισας, με αποτέλεσμα τα ρέματα να γεμίσουν νερό και να παρασύρουν ότι βρήκαν στο πέρασμά τους και στο οδικό δίκτυο Σωτηρίτσας – Βελίκας.

Δείτε τις εικόνες του larissanet.gr:

Σημειώνεται πως ο καιρός σήμερα θα είναι άστατος με τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω πτώση και να μην ξεπερνάει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου, με τις μέγιστες τιμές να σημειώνονται στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και κατά τόπους στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία καθώς και τη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Ιόνιο τοπικά 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά για σήμερα ο Σάκης Αρναούτογλου καθώς θα υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook. ο καιρός θα είναι άστατος σήμερα και κυρίως αύριο Σάββατο. Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή Ήπειρο, την δυτική-κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου θα πέσουν καταιγίδες και χαλάζι.

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή.