Τα Cosmos Sport, σε συνεργασία με την Printec, εγκατέστησαν έξυπνα lockers σε βιτρίνα καταστήματος της αλυσίδας στην Ερμού με σκοπό να διευκολύνουν τον πελάτη στην παραλαβή των online παραγγελιών. Η νέα υπηρεσία, Express Click & Collect 24/7 αποτελεί νέο τρόπο παραλαβής για πελάτες που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και δεν θέλουν να περιμένουν μέσα σε ένα κατάστημα.

Καθώς το καλοκαίρι μας βρίσκει πλέον να κινούμαστε στο κέντρο της πρωτεύουσας ολοένα και περισσότερο, είτε για δουλειά είτε για βόλτα, τι πιο εύκολο για κάποιον να παραγγείλει τα νέα του αθλητικά και να τα παραλάβει ό,τι ώρα θέλει, χωρίς καν να χρειαστεί να περάσει από το ταμείο. Τα Cosmos Sport, σε συνεργασία με την Printec, δίνουν πλέον μια νέα επιλογή για 24ωρη παραλαβή express για προπληρωμένες παραγγελίες σε ειδικό locker στην βιτρίνα του καταστήματος στην οδό Ερμού 65 και Αιόλου. Τέλος το άγχος για την παραλαβή της παραγγελίας και η οποιαδήποτε αναμονή μιας και τα καινούρια προϊόντα θα μας περιμένουν στο locker στο πλάι του καταστήματος.  

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι εξαιρετικά απλή και εύχρηστη αφού με λίγα μόνο clicks ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο site comossport.gr και ολοκληρώνοντας την παραγγελία, επιλέγει σαν κατάστημα παραλαβής το Cosmos Sport Ερμού, πληρώνει την παραγγελία online και μόλις λάβει το σχετικό ενημερωτικό SMS, παραλαμβάνει τα προϊόντα από τα ειδικά διαμορφωμένα lockers όλο το 24ωρο. 

Τα έξυπνα lockers είναι μία ευέλικτη και εύκολη στην υλοποίηση λύση που μπορεί να βοηθήσει κάθε κατάστημα λιανικής πώλησης να μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες τους αγοράζουν και παραλαμβάνουν προϊόντα. Τα Cosmos Sport, πάντοτε πρωτοπόροι στον τομέα της εμπειρίας του πελάτη, αξιοποιούν αυτή τη λύση για να προσφέρουν ευελιξία, ταχύτητα και μία πλήρως ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες τους.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτό το έργο, μιας και είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με τα Cosmos Sport και μάλιστα σε μια τόσο καινοτόμα υπηρεσία που βελτιώνει την εμπειρία των τελικών πελατών και διευκολύνει την αγοραστική διαδικασία. Στόχος μας είναι πάντα να συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες με την πολυετή εμπειρία μας στην αυτοματοποίηση συναλλαγών και να μεταφράζουμε τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς σε καινοτόμες λύσεις», σχολίασε ο κύριος Κωνσταντίνος Σιδερόπουλος, Senior Sales Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο.