Στις 17 Ιουνίου όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Ελλάδα, αφού ο οίκος υψηλής ραπτικής Dior πραγματοποίησε το ντεφιλέ για τη συλλογή του 2022 στο Καλλιμάρμαρο.

credits: George Messaritakis

Η επιλογή του χώρου δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς το Καλλιμάρμαρο αποτελεί ένα διαχρονικό πολιτιστικό σύμβολο και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας.

credits: George Messaritakis

Στο μοναδικό αυτό σημείο, το βράδυ της 17ης Ιουνίου για την επίδειξη του Οίκου Dior στη χώρα μας, 400 προβολείς άναψαν, 20 βωμοί φωτιάς τοποθετήθηκαν κατά μήκος στο κέντρο του Σταδίου και 72 σημαίες στο επάνω μέρος, ενώ 200 πυροτεχνήματα φώτισαν τον Αττικό ουρανό υπό τους ήχους 55 μουσικών που συνέθεσαν τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

credits: George Messaritakis

Τόσο οι δημιουργίες του γαλλικού οίκου, όσο και η διαχρονική ομορφιά του σταδίου εντυπωσίασαν την παγκόσμια κοινότητα της βιομηχανίας της μόδας η οποία εξακολουθεί να μιλά για τη βραδιά η οποία αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον γαλλικό οίκο.

Credits

Μουσική Oliver Coates

Dior

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.