Με επισημότητα και αυστηρή συμμόρφωση στα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας διενεργείται στις 24 Ιουνίου 2021, στο Golf Prive της Γλυφάδας το CEO Clubs Greece Forum το οποίο, κατά παράδοση τα τελευταία 10 χρόνια, κλείνει δυναμικά το πρώτο εξάμηνο κάθε έτους. Φέτος, ο διεθνούς φήμης ομιλητής και Leadership Transformation Architect, Hendre Coetzee προσκαλεί τα μέλη του CEO Clubs σε μία πορεία Ανάβασης, όπως υπόσχεται και ο τίτλος της εκδήλωσης: “Anabasis: Shifting from a Dramatic Retreat to Advancing”. 

Καθώς οι διεθνείς οικονομίες κάνουν τα πρώτα προσεχτικά βήματα επαναφοράς σε κάποιας μορφής κανονικότητα μετά την πανδημία που ξέσπασε το 2020, οι τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται ότι η επιστροφή αυτή είναι στην πραγματικότητα μία νέα αρχή. Ο καινούριος κύκλος ξεκινά κάθε φορά που σε ατομικό, συλλογικό, ή επιχειρηματικό επίπεδο ξεπερνάμε τα όρια που έχουμε θέσει, τροποποιούμε το modus operandi, προκαλούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, και πειραματιζόμαστε με το άγνωστο. 

 «Ο κ. Coetzee υπόσχεται να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα από τους σκοπέλους της αβεβαιότητας και δυσφορίας των τελευταίων μηνών προς καινοτόμα διδάγματα ηγεσίας» σημειώνει η κ. Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Προέδρος του CEO Clubs Greece. «Στην πορεία ανάβασης που θα ακολουθήσουμε, καλούμαστε να αποκωδικοποιήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να αναθεωρήσουμε τα υπάρχοντα λειτουργικά συστήματα και, πάνω απ’ όλα, να επαναπροσδιορίσουμε το νόημα και το σκοπό που αναζητά ο καθένας μας για τον εαυτό του, την οικογένειά του, και την ομάδα της οποίας ηγείται». 

Main Partner: Public Power Corporation S.A.-Hellas

Diamond Partners: Goldair Tourism, Leaseplan, COSMOTE e-value, Volvo 

Platinum Partners: Chivas, Coffee Island, TNT, Weber Shandwick, IWG, Generation Y, MullenLowe   Athens, Papastratos

Golden Partners: AIG, Cisco, Goldair Handling, Bausch Health, Daikin, SARGIA Partners, EY, Signify

Silver Partners: Diastasis, iSquare, Pressious Arvanitidis, Iron Mountain, UNISON, Stirixis Group, Think Plus

Media Partners: LiveOn, Banks.com.gr, Global Sustain, OnDeck

H&S Partner: GEP